God rådgivning​

Dialog i øjenhøjde

Tæt dialog

Vær med i processen

Dine ønsker og behov i centrum

35 års erfaring

Arkitekttegnet hus, som rummer alle dine behov

Drømmer du om at bygge dit drømmehus, som rummer alle de behov og ønsker, du har? Så lad mig hjælpe dig med at realisere dine drømme. Hos Arkitektfirmaet Knud Erik Holst varetages alle opgaver inden for arkitekttegnede huse. Jeg holder til i Slagelse, men servicerer gerne kunder over hele Sjælland.

Et arkitekttegnet hus er noget helt særligt. Det er ikke bare smukt og veludført – det rummer også alle de individuelle behov og ønsker, som du måtte have. Uanset hvad dine drømme er, står jeg klar til at hjælpe med at realisere dem. I tæt samarbejde med den enkelte kunde tilbyder jeg udarbejdelse af en udførlig og realistisk plantegning, som er starten på dit drømmebyggeri.

Hvad koster et arkitekttegnet hus?

Det er svært at komme med en nøjagtig pris på, hvad et arkitekttegnet hus koster. Prisen afhænger nemlig af forskellige faktorer såsom husets størrelse, type samt materialevalg. Uanset om du drømmer om at bygge et sommerhus eller et helårshus, vil jeg gerne lave et arkitekttegnet hus, som matcher både dine drømme og dit budget.​

Når du samarbejder med mig, kan du forvente en tæt dialog i øjenhøjde. Jeg lægger nemlig meget vægt på at tilbyde alle kunder en god rådgivning, hvor vi snakker om forventninger og budget. Til dette har jeg 35 års erfaring at trække på. Du er med andre ord med i hele processen, hvorfor du trygt kan lade mig stå for designet af dit næste hus.

Kontakt mig, og hør om dine muligheder

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om dine muligheder, er du til hver en tid velkommen til at ringe eller skrive til mig. Jeg hører meget gerne om dine tanker, hvorefter vi tegner et hus lige efter dine boligdrømme.

Du kan kontakte mig på telefon 20 29 41 56 eller på mail maa@arkitekt-holst.dk, så hører du fra mig inden længe.

Jeg ser frem til at høre fra dig.​

Er du interesseret?

​Så kontakt mig på 20 29 41 56, og hør mere om hvad jeg kan gøre for dig.

Medlem af:​

Kontakt:

Info:​

Arkitektfirma Knud Erik Holst MAA

Skovpibervej 16

4200 Slagelse

CVR: 10014239​

Arkitektfirmaet MAA Knud Erik Holst Olesen i Slagelse, DK på Houzz